kaxigt.com

Jag skriver om webben för webben

602 unika idag – och jag älskar serien House

Postad: 9 januari 2009 | Bloggat | No Comments
Lästid: < 1 minut

Över 100 nya besökare från i går. Loggen stannade på 602 unika och jag tror knappast att det här är sant, men det är det. Jag satt och roade mig med att kika i loggen och upptäckte att under 9 minuter så besökte 23 nya träffar sidan, fortsätter det på här viset sticker utrymmet för min besökskvot iväg så det bara sjunger om det.

House Md – en man med attityd

House MD Och jag formligen älskar karaktären House. Han är bufflig, arrogant, och egotrippad på samma gång som han verkar vara kontaktsökande.

House är egentligen en tragisk och sorglig figur som misstror allt och alla och har ett kontrollbehov även om han inte tycks vilja erkänna det.

Vad han tycker om det motsatta könet är svårt att säga för trots att han snäser och fräser tror i alla fall jag att vill ha ett kvinnligt sällskap.

Han är oerhört mån om sin självständighet och det är begripligt eftersom han aldrig kan bli helt självständig – han är ju beroende av någon som kan skriva ut Vicodin till honom, och dom knaprar han lika glatt som om de vore karameller. House har banne mig en enastående förmåga att diagnostisera alla sjukdomar som finns, uppifrån och ned på listan, men i slutet är det oftast någon relativ enkel diagnos som skuggats av andra samsjukliga symptom.

Vore han läkare i Sverige hade vi fått säga tack och adjö innan första avsnittet hade sänts, så vi får väl vara glada att House är House och att man förhoppningsvis inte träffar på hans like i det verkliga livet.