ThemesCloud nedlagd sedan länge

Lästid: < 1 minut

Uppdaterat 3 april 2017

Jag stängde ned min premiumsajt ThemesCloud och har flyttade alla teman till Decorama Design. Jag försöker (tack vare efterfrågan) att variera designen på mina teman. Eftersom jag vet att många har efterlyst fler scrappinginspirerade layouter så finns det även sådana att välja på vid sidan av mer stilren design. Här är exempel på två efterfrågade teman.


Scrappy – ett scrappinginspirerat bloggtema

Comfort – ett stilrent tema/CMS

Författare: lillan

Lillan är en riktig web geek med sikte mot web standards. Hon har varit på webben sedan 1996 och både fått utmärkelsen Årets WebQueen som att ha blivit omskriven för sina insatser på nätet. Hennes stora intresse är gränssnitt. Lillan är en gränssnitt- front end designer och har bland annat studerat programmering, design, gränssnitt, tillgänglighet, användbarhet och web standards på Blekinge Tekniska Högskola.

7 svar på “ThemesCloud nedlagd sedan länge”

  1. Grymt snygga designer måste jag säga (och eftersom det här bara är ett smakprov så blev det hela ännu mer intressant). Ska definitivt hålla mig uppdaterad!

  2. Wow! Du är så duktig, helt galet! Får unga studenter som mig att känna sig högst amatör på html haha. Hoppas man blir lika bra som dig någon vacker dag.

Kommentarer är stängt.