Var i helvete är Matt?

Postad: 22.08.2009 | Bloggat

3 svar på “Var i helvete är Matt? ”

 1. Hejsan, otroligt bra sida måste jag verkligen säga!
  Jag använder ert tema Flow, och är hur nöjd som helst!

  Nu tänkte jag bara fråga, man kan inte få in en header bild i mitten där uppe utan att förstöra rubbet?
  Notera att jag är ny på blogg.se om jag framstår allt för korkad, hahah.

  Tack på förhand!

  Hej Sofie, man kan alltid modifiera ett tema. Om du vill lägga in en bild i header (i Flow) så måste du också tänka på bildens storlek. Höjden i #header bara är 100px – ändrar du så kommer temat att rubbas för då kommer inte bakgrunden i fas med bloggen. Vill du ändå testa så öppna bilden top.jpg i ett bildprogram. Kopiera top.jpg och döp om bilden så du har originalet kvar. Därefter kan du labba. Jag vill bara uppmärksamma dig på att om du modifierar #header så kan du också behöva modifiera div blocket under, annars kommer nog temat att se väldigt underligt ut.
  mvh/Lena
 2. Hej Kaxigt.
  Jag är ny när det gäller bloggande. Så jag höll på att ge upp ner jag hittade er fantastiska sida. Så jag vill tacka er som har designat såååå ursnygga teman. Titta in på min blogg får du se vilket det blev.

 3. Hej kaxigt. Kolla in min omstylade version av ert tema flow. :)(med en inläggsavdelare ifrån scrappy temat.)
  själv blev jag mycket nöjd.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.