Slumpade poster i sidebar

Lästid: < 1 minut

Det här är ett enkelt sätt att visa upp några slumpade poster i sidebar. Lägg bara in följande kod. Vill du har fler än en post så ändrar du vid 'showposts' => 1. Full kod har du här under.

<?php
	query_posts(array('orderby' => 'rand', 'showposts' => 1));
	if (have_posts()) :
   	while (have_posts()) : the_post();
    the_title();
    	the_excerpt();
  	endwhile;
	endif; ?>

Författare: lillan

Lena är en riktig web geek med sikte mot web standards. Hon har både fått utmärkelsen Årets WebQueen som att ha blivit omskriven för sina insatser på nätet. Hennes stora intresse är gränssnitt. Lena är gränssnitt- front end designer och har studerat design, gränssnitt, tillgänglighet, användbarhet och web standards på Blekinge Tekniska Högskola.

4 svar på “Slumpade poster i sidebar”

 1. Jag har bara en undran… Jag skulle vilja göra detsamma fast med pages. Eller några av mina pages. Nån aning om hur jag gör då?

  1. Hej!

   Ja det har jag också försökt att skriva om skriptet till (slumpade pages) för länge sedan men fick ge mig. Kolla efter plugin. Just nu har jag ingen susning så här på rak arm. Å andra sidan så är corefilerna lite annorlunda nu än vad de var då jag försökte trixa till det. Har du tur så finns en lösning. Dock hinner jag inte att hitta den men gör du det så hör gärna av dig.

Kommentarer är stängt.