Min design är återigen listad på nätet

Postad: 20.08.2010 | Uppdaterad: 08.08.2017 | Bloggat Lästid: < 1 minut

Jag hinner inte skriva så mycket just för tillfället men upptäckte att jag har blivit listad på nätet igen, två gånger till på köpet. 2experts.net listar 30 kreativa och illustrativa footers och där finns jag med =) Sedan såg jag att cmsdesignresource.com listar kaxigt i sitt CMS Gallery. KUL! Det visade sig att jag även är listad hos jenst.se. Tack för det och all beröm jag nu har fått =)

Författare: lillan

Lillan är en riktig web geek med sikte mot web standards. Hon har varit på webben sedan 1996 och både fått utmärkelsen Årets WebQueen som att ha blivit omskriven för sina insatser på nätet. Hennes stora intresse är gränssnitt. Lillan är en gränssnitt- front end designer och har bland annat studerat programmering, design, gränssnitt, tillgänglighet, användbarhet och web standards på Blekinge Tekniska Högskola.

13 svar på “Min design är återigen listad på nätet”

 1. Hejsan! Vi har med gladje lanat din design till var reseblogg. Men det gar inte att kommentera, vet du varfor? Tacksam for svar!

 2. Hej Lena!

  Det är bara till att gratulera! Och din design på Kaxigt är grymt snygg. Footern är superläcker!

  1. Tack Peter! Ja jag ville göra något annat med footern för omväxling skull =)
   mvh/Lena

  1. Hej!
   Va? Det visste jag inte, men jag slänger in din länk i artikeln också. Tackar allra ödmjukast för listningen.
   mvh/Lena

Kommentarer är stängt.