kaxigt.com listad hos LbSquat.com

Lästid: < 1 minut

Jag upptäckte ikväll att jag också har blivit listad i bloggen hos LbSquat.com. Det är faktiskt jättekul att få erkännande för min site. Jag är så stolt…

Författare: lillan

Lena är en riktig web geek med sikte mot web standards. Hon har både fått utmärkelsen Årets WebQueen som att ha blivit omskriven för sina insatser på nätet. Hennes stora intresse är gränssnitt. Lena är gränssnitt- front end designer och har studerat design, gränssnitt, tillgänglighet, användbarhet och web standards på Blekinge Tekniska Högskola.

2 svar på “kaxigt.com listad hos LbSquat.com”

  1. Jag är inte ett dugg förvånad :) Du är superduktig. Kram på dig

    Monica och Leila – tack ska ni ha. Ni är så snälla =)
  2. Grattis! Du ska vara stolt – din site är alltid snygg och fräsch att titta på och du bjuder på många bra tips och guider.

Kommentarer är stängt.