kaxigt.com

Jag skriver om webben för webben

kaxigt.com inspirerar till FreeStyle WordPress Theme

Postad: 2 augusti 2009 | Design & Grafik | 3 Comments
Lästid: < 1 minut

Det verkar inte mindre än att min nuvarande design & layout har inspirerat somliga till att göra ett liknande gratistema till WordPress. Och temat är snyggt så lite stolt känner jag mig trots allt.

Egentligen är det inget att orda om, strukturen på min layout är inte på något vis patentskyddad, liknande koder och utformanden förekommer på hela webben. Designen då – tja, idén är ju påfallande lik i vissa avseenden.

Fast när jag sedan läser bland kommentarerna så blir jag genast konfunderad. En person menade att temat liknande One Room – vilket jag inte kan hålla med om. Det skulle ju i så fall betyda att mitt tema också är inspirerat av deras layout. Jag har mina ”mallar” som jag byter, kombinerar, och utvecklar.

kaxweb2 Den här layouten har några år på nacken och är faktiskt densamma som den monochroma designen på bilden till vänster, fast med ny grafik och är centrerad.

 

Trevligt att teamet bakom FreeStyle WordPress Theme erkände att de hade hämtat idén härifrån.

free-style-preview