kaxigt.com inspirerar till FreeStyle WordPress Theme

Lästid: < 1 minut

Det verkar inte mindre än att min nuvarande design & layout har inspirerat somliga till att göra ett liknande gratistema till WordPress. Och temat är snyggt så lite stolt känner jag mig trots allt. Egentligen är det inget att orda om, strukturen på min layout är inte på något vis patentskyddad, liknande koder och utformanden förekommer på hela webben. Designen då – tja, idén är ju påfallande lik i vissa avseenden. Fast när jag sedan läser bland kommentarerna så blir jag genast konfunderad. En person menade att Temat liknande One Room – vilket jag inte kan hålla med om. kaxweb2Det skulle ju i så fall betyda att mitt tema också är inspirerat av deras layout. Jag har mina ”mallar” som jag byter, kombinerar, och utvecklar. Den här layouten har några år på nacken och är faktiskt densamma som den på bilden till vänster, fast med ny grafik och centrerad.

Trevligt är att teamet bakom FreeStyle WordPress Theme i alla fall erkände att de hade hämtat idén härifrån.
free-style-preview

Författare: lillan

Lillan är en riktig web geek med sikte mot web standards. Hon har varit på webben sedan 1996 och både fått utmärkelsen Årets WebQueen som att ha blivit omskriven för sina insatser på nätet. Hennes stora intresse är gränssnitt. Lillan är en gränssnitt- front end designer och har bland annat studerat programmering, design, gränssnitt, tillgänglighet, användbarhet och web standards på Blekinge Tekniska Högskola.

3 svar på “kaxigt.com inspirerar till FreeStyle WordPress Theme”

  1. Hej! Jag kan förstå varför andra blir inspirerade av din blogg. Själv gillar jag designen på kaxigt.com. Väldigt snyggt och orginellt.

  2. Kul att man kan inspirera andra och att de står för att man gjort det. Ha en bra dag idag. kram

    Ja visst är det :) Ha en bra dag du med!
  3. Just thought I would say thanks for the great design you have that inspired my FreeStyle theme. :)

    You are welcome =)

Kommentarer är stängt.