kaxigt är tillbaka efter attacken!

Lästid: < 1 minut

Kaxigt blev utsatt för ett elakt malware som hittade en bakdörr till ett plugin via en MU-installation. För en kort stund trodde jag att alla inlägg sedan 2007 hade gått förlorade. Jag hade en databasbackup, laddat ned wp-config och mappen uploads (vilket jag alltid gör för att försäkra mig om att ha reservbackups). Dock var installationen tvärlåst så det fanns inte en chans att jag kunde exportera min wp-fil. Fast med lite trixande med ominstallationen så är kaxigt nu uppe igen.  Stort tack till Erik på Manufrog för all hjälp med scanning av elaka koder, fixa till FTP, och all support. Du är guld värd!

Författare: lillan

Lillan är en riktig web geek med sikte mot web standards. Hon har varit på webben sedan 1996 och både fått utmärkelsen Årets WebQueen som att ha blivit omskriven för sina insatser på nätet. Hennes stora intresse är gränssnitt. Lillan är en gränssnitt- front end designer och har bland annat studerat programmering, design, gränssnitt, tillgänglighet, användbarhet och web standards på Blekinge Tekniska Högskola.