Heart – avancerat Tema till Blogg.se

Lästid: 2 minuter

Du som vill ha ett tema utöver det vanliga till blogg.se ska ta en titt på Heart. Det är en tvåkolumns layout med header och footer. Front.page är specialdesignat med positionerat block vid varje inlägg. I detta block finns tags, länk till kategori, antal kommentarer, antal trackbacks, postdatum och tid. Du kan INTE lägga in egna koder eller förändra något i divblocket för då förstör du layouten. Det är inte en kolumn utan ett speciellt positionerat block till varje post.

Kommentarerna har också fått en egen länk från varje inlägg. Alla bilder i inläggen är centrerade. I sidebar (höger kolumn) ligger alla länkar och blogg.se:s koder i speciella boxar. Vill du ha fler och lägga in fler länkar eller annat går det bra att kopiera dessa. Dock kan du INTE lägga in bilder som är större 230px om de ska få plats. Laddar du ned detta tema så vill jag att du länkar tillbaka hit.

heart_dump

downloadicon

Författare: lillan

Lena är en riktig web geek med sikte mot web standards. Hon har både fått utmärkelsen Årets WebQueen som att ha blivit omskriven för sina insatser på nätet. Hennes stora intresse är gränssnitt. Lena är gränssnitt- front end designer och har studerat design, gränssnitt, tillgänglighet, användbarhet och web standards på Blekinge Tekniska Högskola.

18 svar på “Heart – avancerat Tema till Blogg.se”

 1. Hej!
  Jag har en testblogg där jag testar olika designer. Hittade hit och tycker du gör väldigt fina designer. Är det okej att jag laddar ner de till min testblogg utan att länka? Testbloggen publiceras självklart inte utan är endast för min egen skull. Ett sätt för mig att lära mig HTML. :)

  1. Hej!
   Jag gör inga personliga designer, vill du ha en egen personlig design får du anlita mig och då kostar det.

 2. Hej jag är en 13 årig tjej som presis har borjat blogga på glogg.se och skulle vilja göra en egen design men vet inte hur jag ska göra

  1. När du markerar extract files så kommer det upp en ”gardin” och du väljer att låta mappen zippas på exempelvis skrivbordet. Kanske att du har inställt så att allt alltid ska zippas upp i mappen downloads? Zippa upp filen och se var den hamnar vet jag =)

 3. på min dator sparas det som komprimerad mapp och går ej o använda, kan du förklara så att man förstår hur jag ska göra för o få det till bloggen? förstod ej de du skrev ovan.

  1. Alla teman sparas i komprimerade mappar och måste därför extraheras, det vill säga zippas upp för att man ska komma åt filerna. Du ska alltså högerklicka på mappen och välja extract files.

 4. Hejsan!
  För det första, jättefin sida! För det andra så undrar jag hur man får fram detta tema till bloggen sen när man har laddat ner det ? (:
  Ha det bra!

  1. Hej, jag tror att jag la in filerna som html-dokument. Om du öppnar dokumentet i en texteditor och sparar om filen som .txt kan du sedan kopiera in hela sidan till blogg.se.

Kommentarer är stängt.