Flow – tema till Blogg.se

Lästid: < 1 minut

Flow är en tre-kolumns template till blogg.se som är färdig att användas. Fullständig guide om hur du installerar ditt template, hur du laddar upp bilderna samt länkar in dom i temat, medföljer. En länk tillbaka till kaxigt.com erfordras så andra hittar hit. Väljer du att använda Flow vore jag också jätteglad om du meddelade mig så jag kan hälsa på dig.

flowdump

downloadicon

Författare: lillan

Lena är en riktig web geek med sikte mot web standards. Hon har både fått utmärkelsen Årets WebQueen som att ha blivit omskriven för sina insatser på nätet. Hennes stora intresse är gränssnitt. Lena är gränssnitt- front end designer och har studerat design, gränssnitt, tillgänglighet, användbarhet och web standards på Blekinge Tekniska Högskola.

11 svar på “Flow – tema till Blogg.se”

 1. Hej :)
  Försöker installera ditt Tema Flow och har kommit så långt att jag har en bra framsida alltså till punkt 13 men sen är jag fast.. jag får inte upp rätt filer tror jag när jag ska ändra kodmallarna.. I vilket program ska jag öppna dom? och hur tar jag mig vidare?

  Kram

  1. Hej!
   Bäst är om Du öppnar filerna i en textredigerare, typ html-kit (gratis), DW eller liknande. Hur du sen ska göra beror lite på vad det är som ska infogas.
   mvh/Lena

 2. hej :) jag undrar om du vet någon bra sida eller något som förklarar BRA hur man gör egna designer till blogg.se jag har försökt. men är inge duktig på de :(

  tack på förhand

  1. Hej!

   Tycker du inte att mina guider är bra? Jag rekommenderar då dig att först lära dig hur html fungerar.

 3. Hej tänkte bara fråga (kanske låter lite krokat but what the heck) Html filerna när dom skall bytas ut med dom du skickas med hur öppnar du dom så man kan få koderna? Försökt men min dator öppnar dom som hemsidor istället. Om du kan så skicka ett svar till min e-mail =)

  1. Hej! Nej det är ingen dum fråga alls och jag ska berätta. Jag la, åtminstone förr, kodmallarna i htmldokument så man skulle kunna öppna upp dom som htmldokument och verkligen se hur layouten ser ut live. Koderna får du sedan antingen om du öppnar upp källan och kopierar in dom i respektive kodmall eller om du har ett textredigeringsprogram och i denna öppnar upp filerna.
   mvh/Lena

 4. Hej!
  Jättebra med en blogg med såhär mycket lättförståelig information! Tack så mycket! :D
  Jag undrar om det är gratis att ladda ner stilmallarna, flow till exempel passade verkligen mig i smaken? Nå, är det gratis?
  Kram Sofia

Kommentarer är stängt.