Designa din Blogg.se

Lästid: < 1 minut

Uppdaterat 3 april 2017 / Blogg.se har nya verktyg att använda för designbyte och bygge av teman. Jag kommer vid tillfälle att uppdatera guiden.


Författare: lillan

Lena är en riktig web geek med sikte mot web standards. Hon har både fått utmärkelsen Årets WebQueen som att ha blivit omskriven för sina insatser på nätet. Hennes stora intresse är gränssnitt. Lena är gränssnitt- front end designer och har studerat design, gränssnitt, tillgänglighet, användbarhet och web standards på Blekinge Tekniska Högskola.

196 svar på “Designa din Blogg.se”

  1. Hej! Vilken bra sida!! O vad duktig du är som kan så mycket. Är som en jungel för mig, kan typ inget!

    Behöver din hjälp..för min meny, med katagorier o blogginläggens rubriker är några kvar på höger sida där jag vill ha dom. Menas de andra flyttat sig till andra sidan. Hur får jag allt samlat under meny på höger sida som innan?
    TACK PÅ FÖRHAND! MVH/Johanna

Kommentarer är stängt.