Daisy Gray – Tema Blogg.se

Lästid: < 1 minut

Vill Du ha ett tema lite över det vanliga är Daisy Gray det du söker. Daisy Gray är ett tema som är web 2.0-inspirerat och är ett så kallat “link-ware-kit”, Du måste alltså länka tillbaka till den här sidan. Daisy Gray har lite mer avancerade funktioner som exempelvis social bookmarking. Typsnitt, skuggor, och boxar är formaterade med CSS3. Utrymme för reklam finns. Alla bilder medföljer.

För byte av tema – var god läs guiden https://kaxigt.com/designa-din-bloggse-enkel-steg-for-steg-guide/. När Du laddar ned temat så validerar det i XHTML 1.0 Transitional – får Du felmeddelanden när du har börjat att använda temat så beror det på hur du har skrivit dina tidigare inlägg eller om du har ändrat i html-koderna, inte hur temat är kodat. Du ändrar i temats html-koder PÅ EGEN RISK!

Print screen

daisydump

Lycka till!

downloadicon

Författare: lillan

Lena är en riktig web geek med sikte mot web standards. Hon har både fått utmärkelsen Årets WebQueen som att ha blivit omskriven för sina insatser på nätet. Hennes stora intresse är gränssnitt. Lena är gränssnitt- front end designer och har studerat design, gränssnitt, tillgänglighet, användbarhet och web standards på Blekinge Tekniska Högskola.

49 svar på “Daisy Gray – Tema Blogg.se”

  1. Hej, nu använder jag daisy gray som är grymt snygg. Skulle dock vilja ändra i headern så att det blir en bild på mig istället och en handboll istället för blomman till höger. Kan du hjälpa mig med det?

Kommentarer är stängt.