Candy Mice – tema blogg.se

Lästid: < 1 minut

Candy Mice är ett hemtrevligt och enkelt tema som går i gröna toner med en söt header. Temat lämpar sig till Dig som vill ha en lite mer ”country-style” på din layout. Temat är ett “link-ware” så du länkar tillbaka till denna sida om du laddar ned det. All ändring i temats koder GÖRS PÅ EGEN RISK!
candydump

Lycka till med ditt nya tema!

downloadicon

Författare: lillan

Lena är en riktig web geek med sikte mot web standards. Hon har både fått utmärkelsen Årets WebQueen som att ha blivit omskriven för sina insatser på nätet. Hennes stora intresse är gränssnitt. Lena är gränssnitt- front end designer och har studerat design, gränssnitt, tillgänglighet, användbarhet och web standards på Blekinge Tekniska Högskola.

4 svar på “Candy Mice – tema blogg.se”

 1. Hej!
  Jag heter Emma ohc är 12 år.

  Jag skulle gärna villa ha det här temat men fattar inte hur man gör.

  Skulle jag kanske kunna lita på dig och ge dig mitt lösen som jag kan ändra efteråt eftersom jag är sugen på en ny bloggstil.

  Snälla här av dig!
  /Emma

 2. Hej. Tänkte använda mig av denna mallen, men jag får inte min text i headern att vara centrerad som du har på din skärmdump… Nått förslag på hur jag kan få ner texten lite?
  Har länkat tillbaka hit…

  1. Hej! Du ändrar detta i din stilmall. Leta reda på #h1 och ändra i din padding, exempelvis till 25px.

   h1 {color: #000; font-size: 2.5em; text-align:left;
   padding:25px 15px 5px 15px;margin-bottom: 10px;letter-spacing: 1px;}

Kommentarer är stängt.