Alpha Scrappy Blue

Lästid: < 1 minut

Med Alpha Scrappy Blue kan du ytterligare designa temat Scrappy Blue eller använda bokstäverna separat. Kitet innehåller det svenska alfabetet och siffrorna 0 till 9. Credit skall lämnas!

prev_alpha_s_b

downloadicon

Författare: lillan

Lena är en riktig web geek med sikte mot web standards. Hon har både fått utmärkelsen Årets WebQueen som att ha blivit omskriven för sina insatser på nätet. Hennes stora intresse är gränssnitt. Lena är gränssnitt- front end designer och har studerat design, gränssnitt, tillgänglighet, användbarhet och web standards på Blekinge Tekniska Högskola.

8 svar på “Alpha Scrappy Blue”

 1. hej.

  har laddat ner scrappy blue och har det som tema, lyckades efter mycket om å men att fixa det. kommer även ladda ner alpha scrappy blue för att se vad jag kan göra med det, blev nyfiken.
  på min blogg har jag en länk till dig.

  temat scrappy blue e underbart vackert. har bara problem med att få till profilbilden, men det löser sig nog..

  mvh
  /emelie-melinda

  1. Hej Emelie!
   Det finns en giude om du du lägger in profilen bland länkarna ifall du får problem.

  1. Hej!
   Det beror på vad du menar vara fel, för temat spelar det ingen roll. Vad är det som blir fel?

 2. Tack Lena, men jag får det inte att funka jag har tagit ner ditt kit, måste jag ladda ner hela din layout?

  Berit

 3. Hej jag skulle jätte gärna vilja använda din scrappy blue, men när jAG Laddar ner den så kan jag bara använda bokstäverna? Räcker det med att jag länkar din blogg sen när jag är färdig med min design?

  Mvh
  Berit

  1. Hej!
   Kontrollera så det är temat du laddar och och inte alpha scrappy blue som är bokstäverna. Ja du ska länka till min blogg – det finns instruktioner =)

Kommentarer är stängt.