Webbpublicering: Teknik, design, kommunikation

on

Det är precis vad jag har kommit in på i höst på universitetet, och som jag troligtvis kommer att läsa. Det känns faktiskt rätt skönt att ta ett litet avbrott från religionsstudierna för att få fördjupa mig i mitt stora intresse. Fin kombination förresten – religion och webbpublicering. Kanske att jag börjar med att designa ikonografibloggar på webben?

Skämt åsido, jag hoppas verkligen att detta kan få igång min inspiration igen. Faktum är att jag alltmer blivit intresserad av programmering och kodning än själva den grafiska designen, jag förmodar att det också har märkts på mina senaste layouter. Nåväl, allt har sin tid Nu ska jag fortsätta att kika på Morden i Midsomer 😉

Liknande poster:

One Comment Add yours

  1. leila says:

    Grattis och lycka till/leila

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *