Vinn boken “Max räckvidd med HTML & CSS” av Tommy Olsson

maxrackvidd Nu har Du chans att vinna boken Max räckvidd med HTML & CSS – webbguruns smartaste stilknep, skriven av Tommy Olsson, som är en av Sveriges mest framträdande webbutvecklare och har av tidningen Computer Sweden utsetts till en av Sveriges skarpaste utvecklare. Boken är en Bibel för de som tycker om att bygga hemsidor för den innehåller precis allt du behöver veta. Lämna bara en kommentar och motivera varför du vill vinna. Jag vill samtidigt uppmärksamma Er om att den som vinner måste vara beredd att lämna ut hemadressen till Tommy då boken kommer att skickas hem till vinnaren. Adressen kommer givetvis aldrig att publiceras. Det här är verkligen en bra och hård julklapp tomten kommer med i år.

Lycka till!

Liknande poster:

10 Comments

 1. Sielken says:

  Efter att ha gjort några hemsidor till kvinnliga kulturarbetare, som trots att de blivit mycket uppskattade lider av en del brister, inser jag att jag måste fördjupa mina kunskaper. Denna bok skulle genast förbättra dessa och kommande webbsidor.

 2. BosseWeb says:

  Ja, tack!
  Det vore perfekt med en rejäl omgång smarta stilknep från en riktig webbguru!

 3. Per says:

  Vill vinna denna bok så att man verkligen kan ta tag i att bygga sitt tema från botten och upp! Därmed även slippa fråga alla som kan något om det om hjälp hela tiden. Vem vet, kanske skapar gratis wp teman om man lär sig så mycket nytt!

 4. Anna says:

  Först av allt vill jag tacka för en bra hemsida! Nu har jag lagt in dig i mitt RSS-flöde så jag inte missar några inlägg. Boken verkar kanon! Jag designar lite hemsidor då och då och skulle gärna vilja utvecklas och få nya tänk. Jag är noga med att mina sidor ska vara validerade och jag hoppas jag vinner boken! God Jul!

 5. Kattis says:

  Jag skulle verkligen behöva boken brevid mitt tangentbord så att den är lättillgänglig när jag behöver slå upp något! Jag pluggar webdesign och tror att den kan komma väl till pass!
  Jag tror att boken är väldigt bra och vore det inte så att alla mina bokbeställningar nuförtiden består av kurslitteratur så hade jag köpt den redan!

 6. Monica says:

  Kanske skulle denna intressanta bok ge mig en “spark i rumpan” och inspiration att komma igång att koda igen.

 7. Lotta says:

  Vore trevligt med “bibeln” så man kan bättre förstå vad man håller på med 🙂 men även att man kanske får “kicken” att prova bygga ett eget teman samt utveckla & förändra bloggen/sidan

 8. Mary says:

  Jag skulle gärna vilja vinna Olssons bok, främst därför att jag inte kan göra hemsidor men väldigt gärna vill lära mig. Att läsa en svensk bok skulle hjälpa mig att komma närmare min dröm: att driva användbara och nyskapande sajter.

 9. Peter says:

  Det verkar vara en väldigt intressant bok och det skulle vara en alldeles utmärkt julklapp till mig själv..

 10. Mattias says:

  Vill ha. Det ser ut att vara en bra grund för att komma igång att bygga sina egna teman. Något som inte blivit av än.

  Vill ha känslan av att “det här har jag klarat av själv”

Comments are closed.