Våren kommer…

Har ni tänkt på hur mycket ljusare det är på kvällarna? Så underbart! Jag har längtat efter ljuset och om man får tro vädergubbarna så kommer vårvädret att stanna över påsk. Tänk, för bara två månader sedan så fick man fixa ljuset själv…

ljus

Sedan önskar jag mig ljus över tillvaron. De sista dagarna har jag legat hemma med maginfluensa. I tisdags morse kom det bara, pnag på, och jag hann knappt ut på gården innan jag fick tvärvända in igen. 2 1/2 dygns senare började magen lugna ned sig, lagom till dotra insjuknade. Tyvärr så är jag inte riktigt kry än – jag höll på att svimma sist när jag var på “huset”. Att äta går så där. Hur länge ska det behöva ta innan man känner sig bättre egentligen????

Liknande poster:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *