Välja tema och design – inget lätt val

on

Jag står i valet att byta tema och design (så fort min dator blir hel vill säga). Problemet är att jag inte riktigt kan bestämma mig för hur jag vill ha det. Å ena sidan kan jag som omväxling skull göra det lätt för mig genom att använda ett gratistema, dock har jag ännu inte hittat något som fallit mig i smaken. Tipsa mig gärna! Å andra sidan så gör jag mitt tema från scratch som jag alltid brukar, då får jag det som jag vill. Men det tar en massa tid i anspråk, tid som jag egentligen inte alls har för tillfället. Så – vilken design tycker Ni ska jag ha? Enkel och stilren med få färger eller färgglad med rik design?

Liknande poster:

2 Comments Add yours

  1. Visst, variatio delectat, men du har väl ganska nyss bytt tema? Eller vad är anledningen till bytet egentligen?

    1. Lena says:

      Tja, jag börjar bli trött på det och vill ha förnyelse 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *