Trött på blogg, design, allt…

on

Om någon undrar varför bloggen inte har uppdaterats så beror det på många faktorer. Förs det första är jag så trött efter att ha skrivit min forskningstes för uppsatsen, för det andra så ska vi flytta så jag håller på att packa, och för det tredje så har jag tröttnat på allt vad blogg och webdesign heter. Jag har helt enkelt inte lust att vara med och leka längre. Det finns viktigare saker än att sitta framför en dator. Den som känner sig hugad att medverka med någon artikel är givetvis välkommen som gästskribent. Själv tänker jag fortsätta att ta en lång paus från datorn och jag vet inte alls när jag kommer tillbaka. Ha en skön höst!

Liknande poster:

2 Comments Add yours

 1. Monica says:

  Trist att du försvinner från webben. Förhoppningsvis så kommer lusten tillbaka. Kan förstå att du tar en “paus” då det inte längre känns lika kul – det är ju det de ska vara.

  Ha det gott
  Kram

  Hej Gums. Ja jag är såååå trött för tillfället, för att inte tala om all packning som ska göras. Vi ska flytta om ca 3 veckor så det är till att rensa eftersom det blir till en mindre lägenhet. Äldsta sonen ska läsa på universitetet och står redan med ena foten att flytta till sin flickvän så det är mycket just nu. Jag kommer tillbaka, som alltid, men det kanske tar lite längre tid än vanligt. Tack för din omtanke!
  Kramen
 2. Lars K says:

  Tråkigt när en intressant blogg lägger ner, men samtidigt har jag full förståelse för ditt val. Det finns andra sager än validerad kod, strukturerad HTML och bloggar.

  Sköt om dig.

  Hej Lars och TACK för dina fina ord.
  Jag kommer inte att lägga ned bloggen, men jag behöver en välförtjänt semester från webben (och datorn). Det infinner sig en stor stress för att jag inte har uppdaterat på ett tag plus att det inte riktigt finns tid just nu och då måste jag välja bort webben. Jag tror att det är ett måste om jag ska kunna orka med att skriva i framtiden. Se sista månaderna har varit oerhört påfrestande av olika skäl och jag måste tänka på mig själv. Förhoppningsvis återkommer både lust och ork och då blir det nya tag 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *