tio fundamentala lektioner om CSS

on

tree-150x150 Jag håller på att uppdatera och skriva om mina guider, åtminstone där det behövs. 10 grundläggande lektioner i css är en större och djupare sammanfattning av vissa guider som tidigare låg på egna sidor. Nu har jag samlat dessa under en titel och gjort dem mer gedigna och innehållsrika. Därför så har de tidigare sidorna blivit borttagna. Ni som har bokmärkt dessa hittar guiderna under den nya länken.

Sedan drar vi oss mot mycket ljusare tider – härligt! Det ger många sköna, och förhoppningsvis varmare, sommarkvällar att sitta och knacka koder, och kanske dricka en cider eller två. Hur som helst, fler guider uppdateras och nya är på gång. Har ni några förslag så är det bara att höra av sig. Och – jag höll på att glömma, det blir en och annan blogg.se layout också.

Liknande poster:

2 Comments Add yours

  1. Pia says:

    Har sökt och sökt på nätet efter fler bloggande kvinnor som är genuint intresserade av XHTML/CSS och webbdesign. Du är en av få jag hittat! Annars verkar det vara rätt gott om manliga dito. Du har många bra och läsvärda inlägg =)

    Tack =)
  2. leila says:

    Hej. Jag kommer nog att vara en flitig besökare på den guiden 🙂 Har legat av mig lite då det gäller koder men det är ju det jag gillar mest egentligen och jag är lite sugen på att lära mig mer. Ha det gott/leila

    Ja du är så välkommen så 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *