Sömnlös – men inte i Seattle

Dessa sömnlösa nätter gör mig galen! Jag somnar, vaknar helt pigg, kan inte somna om, vrider och vänder på mig, sedan är det bara att stiga upp en slag till nästa sömntåg kommer. Vad kan man göra då när man har läst sin litteratur och ändå inte kan somna om? Jo – man öppnar upp Photoshop och sätter igång och designa.

Det är kanske inte den bästa bilden som jag har gjort men tanken som jag hade är en protest mot dagens skönhetsideal. Det finns människor som oavsiktligt hamnar i situationer med skador både i ansiktet och kroppen som följd. Sedan finns det somliga som medvetet utsätter sina kroppar för än det ena efter det andra preparatet i jakten på evig skönhet. Ska vi inte vara lite mer rädda om våra kroppar och försöka att acceptera att det räcker med att bara var den man är?

Liknande poster:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *