Skip to content

Slumpade poster i sidebar

Det här är ett enkelt sätt att visa upp några slumpade poster i sidebar. Lägg bara in följande kod och var glad.
Vill du har fler än en post så ändrar du vid 'showposts' => 1

<?php
	query_posts(array('orderby' => 'rand', 'showposts' => 1));
	if (have_posts()) :
   	while (have_posts()) : the_post();
    the_title();
    	the_excerpt();
  	endwhile;
	endif; ?>

Liknande poster:

Published inWordpress

4 Comments

 1. Tove Tove

  Jag har bara en undran… Jag skulle vilja göra detsamma fast med pages. Eller några av mina pages. Nån aning om hur jag gör då?

  • Lena Lena

   Hej!

   Ja det har jag också försökt att skriva om skriptet till (slumpade pages) för länge sedan men fick ge mig. Kolla efter plugin. Just nu har jag ingen susning så här på rak arm. Å andra sidan så är corefilerna lite annorlunda nu än vad de var då jag försökte trixa till det. Har du tur så finns en lösning. Dock hinner jag inte att hitta den men gör du det så hör gärna av dig.

 2. Tove Tove

  Grymt! Precis vad jag behövde. Tusen tack!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *