Sälja kaxigt.com för 3000 euro (ca 24.000kr)

Idag låg det ett mail från ett företag som sade sig vilja köpa kaxigt.com för 3000 euro. De ville ha sajten och jag var välkommen att “följa med”. Nu tror jag förvisso inte en sekund på detta även om de sade sig vara seriösa. Det fanns vissa grammatiska och vanliga stavfel som i och för sig vem som helst kan skriva om man har bråttom, i övrigt var det perfekt svenska. Men jag reagerade trots allt. Personen som skrev var inte svensk, mailen gick till nederländerna, och om de är seriösa så behöver de ju inte vara påstridiga om det i mailet. Jag upplever att det handlar om scammers och sådana ska man vara aktsam för, så mailen gick direkt i soptunnan. Sedan – inte har jag någon lust att sälja kaxigt.com, sajten är min, bara min, och kommer förhoppningsvis att fortsätta vara min.

Liknande poster:

4 Comments Add yours

 1. Peter says:

  Även jag fick ett erbjudande om att sälja ZtrixQ.se för 5000 euro av förmodligen samma person/företag. Men innerst inne hade jag inte en tanke på att det skulle vara ett seriöst förslag, och de återkom aldrig heller. Så jag behåller min blogg ytterligare en lång tid framöver hoppas jag. Oseriöst..

 2. joacim says:

  Jag e rädd att jag hade sålt direkt om jag hade erbjudits den summan för mitt domännamn…
  Fast visst finns det något företag med samma kaxigt som dig…. Så konstigt vore det ju inte om de hörde av sig och ville ha com-adressen oxå?

  Fast scammers eller blotta tanken på dessa kan ju bara föranleda papperkorgsmanövern…

  Jag är rädd för att det inte var den andra sajten kaxig utan ett “företag” i Holland. Personen hade ett holländskt namn och texten i förfrågan verkade vara “översatt” med ex Google eller liknande.
 3. Antonio says:

  Jag fick exakt samma mail =)..Svarade att jag ville ha en löjligt hög summa =)

  1. Lena says:

   ja det kanske man skulle ha gjort…hehehe….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *