Re-design på kaxigt.com

on

Lagom till jag ska ta min time out så släpper jag den nya designen till kaxigt.com. Det har varit ett hästjobb – jag har byggt hela temat från scratch, implementerat WordPress nya taxonomi, koder, ja allt! Nämnde jag att alla föregående teman har byggt på WordPress version 1.3? Ja – det är sant. Några funktioner i koderna har jag visserligen fått ändra för att få det att fungera men kaxigt var verkligen antik! Den här versionen innehåller det allra senaste som bland annat options panel. Så det har tagit sin lilla tid. Vad gäller val av design så hänger min mammut fortfarande med =) Den har blivit något av mitt signum. Vad gäller den grafiska presentationen så är den inte så fantasifull som den brukar – dock ville jag göra en tydlig koppling till Decorama Design & Layout eftersom jag driver båda sajterna. Som vanligt kommer det att finnas en del småsaker att pyssla och ändra på allteftersom de dyker upp. Jag har en massa hacks i texterna så hittar ni något får ni gärna höra av er så jag kan fixa till det.

Liknande poster:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *