Re-design, det var bara ett måste!

on

Jag gjorde ett djupdyk bland alla koder och layouter som jag har sparat på mig och det resulterade slutligen i en modifierad variant av Spot, ett av mina wp-teman på MagazineLayout. Jag menar det finns ju trista layouter och sedan så finns det trista layouter. Min förra design var bra mycket värre än så. Som alltid är det svårt att bli riktigt nöjd så jag pular lite grann i kulisserna så får vi se om det sker något mer dramatiskt *s* Annars har jag inte skrivit så mycket för jag har varit dålig en längre tid, och studierna ska ha sitt, men jag har hittat några intressanta sajter som kanske kan vara av intresse. Håll till godo!

Resurser

Liknande poster:

4 Comments Add yours

 1. Mimo says:

  You’re fabulous, kika in hos mig så får du se 😉

 2. joacim says:

  Hallå…
  Jag får inte länken till “Spot” att funka i min webläsare (firefox)… Funkar den för dig?

  Hej på er, ja den funkar för mig och jag sitter också med Firefox. Ska kolla vad det kan vara som strular, men verkar länken vara ok, och fungera så måste det bero på något annat.
  mvh/Lena
 3. leila says:

  Nopp, jag får upp en helt vit sida och när jag kikar på min gästbok så fungerar den super. nåt knepigt är det/kramis leila

  Din sida finns förövrigt inte alls på webben längre, vad händer?
 4. leila says:

  Hej. När jag klickar på länken Spot så kommer det bara upp en vit sida. Jag ska vara ärlig och säga att jag gillade faktiskt din förra layout extra mycket, jag har nog gillat de flesta du gjort men den var bland de bättre. Så olika man kan tycka. Jag skulle vilja vara bättre på design, är det nåt man kan lära sig? Koderna funkar bra att lära sig men resten är det värre med för mig. Trevlig helg/leila

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *