Räddande änglar – dom finns *glad*

Tur att Ni finns *glad* Jag trodde verkligen att det var tvärkört när hjälp plötsligt uppenbarade sig – från två håll dessutom! Efter att ha haft en “sleepless night” i xxxxx fixade Åke Järvklo till min backup. Det fattades en del rådata, från vad som troligast är ett plugin jag tog bort, plus användartabeller. Hur som haver så fnulade han fram ett nytt xml-dokument som han testkörde och då fungerade allt. Tack Åke *smällpuss på kinden*.

Jag satte dessutom ett sista hopp till att mitt webhotell kanske kunde ha någon databas kvar som backup på deras server (fick tipset från Åke). Och se – det hade dom, och dagen blev räddad. Tack också för din snabba hjälp och support, Erik på Manufrog webhotell, för att du gjorde inte mindre än 4 stycken backup’s. Snacka om bra service…

Summa summarum – nu ska kaxigt.com vara återställd. Jag har förvisso fått pula lite med att ändra på kategorier och post-ID:n så kanske att det kan vara någon knorr någonstans som inte ska vara där, men då hoppas jag verkligen att ni hojtar till.

Tänk – igår var allt mörkt och idag lyser solen trots att regnet står som spön i backen 😉

Liknande poster:

One Comment Add yours

  1. leila says:

    blir glad för din skull. och jag är ju liksom beroende av dina webguider och av dina kunskaper så jag är jätteglad att du är på g igen. /leila

    TACK!
    Jag är också glad 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *