Premium Design av Decorama Design & Layout

Premium Design hos Decorama Design & Layout

Just nu håller jag på att bygga upp en helt ny temasajt till Decorama Design & Layout. Här kommer jag att samla alla mina WordPressteman – både de som är gratis och till försäljning. Jag kan också berätta att jag kommer att konvertera mina teman från blogg.se till WordPress, så alla ni som har efterlyst detta får nu glädjande nog möjlighet att köpa dessa. Det kommer att finnas två olika köpalternativ till mina teman; dels de som man kan arbeta vidare på, dels de som är helt färdiga att användas som de är. Man kommer alltså kunna köpa något som kallas för developers license, det innebär att priset blir högre. I gengäld får man möjlighet att fortsätta utveckla temat och sedan sälja det vidare i sin tur. Mer information om detta kommer när sajten öppnar. Om allt går som jag vill så kommer PremiumDesign att gå live om cirka tre veckor. Jag kommer att annonsera öppningen. Välkomna dit då!

Liknande poster:

2 Comments Add yours

  1. Ken says:

    Riktigt intressant, ser fram emot det hela.

    1. Lena says:

      Du är välkommen =)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *