Nytt tema till blogg.se – Scrappy Blue

Temat Scrappy Blue är inspirerat av scrapbooking och lite annorlunda mot de jag tidigare har gjort. Tycker du om designen är Du välkommen att ladda ned temat. Inuti mappen så finns det två stycken read me filer, den som berör själva temat är mest aktuell.

scrappy_blueprint

Liknande poster:

5 Comments Add yours

 1. Jag använder precis dina kodmallar, jag hade råkat komma åt någon knapp förra gången bara. 🙂
  Ska prova igen med bilden då! 🙂

 2. Jaa, nu har jag fått det att funka, tack.:)
  Fast nu återstår problemet med profilbilden ! Jag ändrade storleken i ett redigeringsprogram. När jag sedan laddar upp bilden så ska man ju välja bredd, och där går ju inte att välja den exakta bredden man ska ha för att den ska passa.. eller har jag gjort fel, igen?

  Lägg bara den närmaste storleken, det ska inte ha någon betydelse. Jag använder inte den funktionen alls. Bra att du fick det att fungera. Använder du mina kodmallar eller har du modifierat temat?
 3. felicia says:

  kostar det att ladda ner designen? 😉

  Nej – det är bara att ladda ned =)
 4. Tovelinn Eriksson says:

  Hejsan.
  En väldigt, väldigt fin design! Men jag fick ett problem när jag fick upp det på min testblogg.
  (testar alltid innan jag sätter in saker på min riktiga blogg)
  Första sidan blir bra, har dock inte hunnit sätta in bild osv, men.. Om man trycker på nån av länkarna i menyn så blir det väldigt, väldigt fult. Mappen jag fick innehöll htmlfiler till kodmallarna, men det blev internetsidor för mig, vilket gör att jag inte kan lägga in dem i kodmallarna !
  Kodmallarna var dessutom väldigt knepiga att förstå sig på, så.. Jag undrar om du skulle vilja hjälpa mig . Du som kan.
  Snälla!
  Tack på förhand 🙂
  Tovelinn

  Hej Tove, Du har rätt, jag hade trixat till det men nu ligger rätt kodmall i mappen så du kan ladda ned på nytt. När det handlar om kodmallarna så sparar jag alltid dom i htm när jag testkör internt – du ska bara kopiera in koderna från rätt dokument till rätt kodmall i blogg.se. Front.htm är alltså front – radera alla befintliga koder i front, markera sedan alla koder i front.htm och kopiera över dom till kodmallen. Fortsätt sedan så för alla kodmallar eller läs vidare i http://kaxigt.com/designa-din-bloggse-enkel-steg-for-steg-guide/ Jag testkörde temat nyss och kan inte se vad det är med länkarna som skulle bli fult? Temat är validerat och ska vara crossbrowser. Förklara gärna problemet =)

  Edit/ Jag kom på en sak, du öppnar väl upp dina dokument i en texteditor typ dreamweaver eller liknande? Det går inte att kopiera koden från “visa källa” eftersom blogg.se använder sig av serverscript. Sedan, sitter du med IE 6?

  Edit/ Nu har jag varit inne och kika på din testblogg. Av vad jag kan se så använder du INTE mina kodmallar utan försökt att föra över designen till blogg.se:s kodmallar och då fungerar inte temat. Ändrar du i temat gör du det på egen risk! Det står också klart och tydligt i informationen om temat. Vill du få det att fungera så laddar du ned temat på nytt och byter kodmallarna enligt guiden.
  mvh/Lena

 5. leila says:

  Gillar gillar 🙂 /kram leila

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *