Nyheter på kaxigt.com

Med WordPress 3.5 var det verkligen dags att renovera kaxigt och byta till responsive design. Jag förmodar att mina frekventa besökare reagerar, det var länge sedan sidan var så sparsmakad i designen. Men jag har beslutat mig för att det är här så det får bli. Vad gäller innehåll och informationsstruktur så är de också förändrade. Jag har tagit bort alla sidor och konverterat dem till poster istället. Ni som söker efter mina webbguider kommer alltså att hitta dessa i kategorierna. Där är förövrigt alla tidigare sidor placerade i ett mer logiskt system utifrån innehållet. Förvisso finns det en kategori som heter just webguider – men du lär snart upptäcka att det i denna kan saknas sidor som tidigare låg under länken webguider. De sidorna är nu placerade i de övriga kategorierna.

Jag kommer att fortsätta renoveringen under vintern. En del guider ska bort för att de är gamla och närapå inaktuella, andra ska uppdateras med färskare innehåll. Förhoppningen är att kaxigt kommer att vara helt uppdaterad till våren.

Julklappstips?

Varför inte ge bort 1 års webbhotell? Alla nya kunder hos Manufrog Webbhotell får 10% rabatt om de uppger DD1224 vid beställningen.

Liknande poster:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *