Nya guider och information om XHTML

Nu är det ett tag sedan jag skrev något specifikt om mitt stora intresse – XHTML. Sedan har jag granskat de guider som finns på kaxigt och ser att det finns vissa brister i dom som jag kommer att ändra på. Även om de är uppdaterade så är det ju över åtta år sedan jag skrev dom. De nya jag som nu har skrivit är lite mer komprimerade men förhoppningsvis ändå lika pedagogiska och lättförståeliga som de andra. Den stora skillnaden är att jag går mer in på djupet för att sortera historik och användning. Sedan är de inga steg-för-stegguider utan rent informativa utan att man ska behöva lexikon och ordbok (?). Jag har i samma veva flyttat om lite i navigeringen så alla XHTML-guider finns under rubriken XHTML, de guider som finns kvar ligger fortfarande under XHTML/CSS och de kan man säga är en blandning av båda programspråken. Jag hoppas att Ni kommer att ha användning av dem. Den första av dem handlar om från SGML till XHTML. Väl bekomme!

Liknande poster:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *