Skip to content

Ny titel – ThemesCloud nedlagd sedan länge

Uppdaterat 3 april 2017

Jag stängde ned min premiumsajt ThemesCloud och har flyttat alla teman till Decorama Design. Jag försöker (tack vare efterfrågan) att variera designen på mina teman. Eftersom jag vet att många har efterlyst fler scrappinginspirerade layouter så finns det även sådana att välja på vid sidan av mer stilren design. Ett och annat gratistema finns också, de kommer dock inte att ha lika många specialfunktioner som mina Premium-teman. Här är exempel på två efterfrågade teman.


Scrappy – ett scrappinginspirerat bloggtema

Comfort – ett stilrent tema/CMS

Håll utkik, jag kommer under hösten att annonsera när det är öppningsdags för siten. Vågar jag hoppas på att få träffa dig där? :)

Liknande poster:

Published inBloggatDesign

7 Comments

 1. Grymt snygga designer måste jag säga (och eftersom det här bara är ett smakprov så blev det hela ännu mer intressant). Ska definitivt hålla mig uppdaterad!

  • Lena Lena

   TACK!
   Ja du är så välkommen så :)

 2. Wow! Du är så duktig, helt galet! Får unga studenter som mig att känna sig högst amatör på html haha. Hoppas man blir lika bra som dig någon vacker dag.

  • Lena Lena

   Hej Åsa!
   Tack för ditt beröm. Övning ger färdighet vet du väl ;)

   • det vet jag, och jag övar för fullt!

  • Lena Lena

   Hej och TACK! Resultatet ja, det hoppas jag också blir bra :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *