Ny design och funktionalitet på G!

on

Efter år och månader är det nog dags för en re-design på kaxigt.com 😉 Jag har funnit min inspirationskälla och påbörjar nu en skiss över sitestrukturen. Måhända att jag också migrerar sidorna. Ett är säkert – när kaxigt får en re-design så kan man förvänta sig vad som helst, vilket ni också vet vid det här laget. Det ska bli intressant att se vem som slår i taket först denna gång 😉

Liknande poster:

8 Comments Add yours

 1. miw says:

  ska bli kul att se nya designen! jag älskar din blogg, så sjukt unik och snygg! och bra guider!

  1. Lena says:

   TACK!
   Det kommer att dröja ett litet tag innan jag blir klar, men väntar man på något gott så… =)
   Tack för att du lämnade en kommentar!

 2. Angående tidigare bloggdesigner kan du ju alltid prova Wayback Machine (en googling för dig till sajten) där det går att se hur en webbsajt såg ut för x antal år eller månader sedan.

  Riktigt trevlig tjänst faktiskt 🙂

  1. Lena says:

   Hej!

   Ja det var ett bra förslag =) Tack för tipset!

 3. Aaarvid says:

  Har du kvar prints på dina tidigare designer? Skulle vara roligt att se utvecklingen, vill minnas att det varit ett gäng olika genom tiden 🙂

  1. Lena says:

   Hej Mikael!
   Nej tyvärr så har jag ju inte det – dum som jag är så har jag inte tagit några dumpar (kanske att det finns några någonstans i gömmorna). De hade varit kul att se….hahaha…och absolut – det är ett rejält gäng genom tiderna =)

   Tack för att du tog dig tid att kommentera!

 4. Personligen hoppas jag på mindre skrollande och mer fokus på innehållet i inläggen. Utan att för den skull tumma på grafiken.

  1. Lena says:

   Hej Jens!
   Jo, det kommer nog bli så att grafiken kommer att få stå tillbaka till fördel för struktur och innehåll. Jag arbeta hela dagarna med att skapa webbsidor och känner att jag tröttnar lite på att fixa till min egen (som så väl behöver fixas till). Antagligen blir det nåt enkelt, och att jag verkligen kommer igång med bloggandet igen.

   Tack för att du ville kommentera =)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *