Mozilla Firefox sänker datorn!

on

Jahapp, nu har jag fixat lite med dataskrället. Dotras pojkvän hjälpte mig att dammsuga hårddisken från alla dammråttor så nu spinner den som den ska. Jag hör knappt att datorn är igång. MEN – nu är jag förvånad själv. Firefox sänker datorn direkt, IE 8 går klockrent!!! Så fort jag öppnar upp Mozilla så hänger sig sidan (läs datorn), grafiken “spricker” ut i gröna små prickar här och var och bilden börjar att flimra. Öppnar jag upp i IE 8 så fungerar det. Nåja, i alla fall bra mycket mer hjälpligt om man inte har för många arbeten öppna eller på G. Jag har en en stark aning om att det faktiskt är grafikkortet som håller på att ge upp. 17 också!!! Jag ska i alla fall köpa en till fläkt som drar in mer kalluft. Moderkortet blir lite för varmt det också. Kul i hjul alltså 🙁

Liknande poster:

6 Comments Add yours

 1. Caroline says:

  Även för mig segar datorn med FF, använder nästan enbart Chrome nu, och IE där Chrome inte funkar (typ hemsida som är knasig i Chrome).

  Numera fungerar dock min nya CI-sida i Chrome, FF och IE.

  1. Lena says:

   Ja jag vet inte vad det är som har hänt med FF, men jag tror att det har att göra med mitt trasiga grafikkort.

 2. fanny says:

  SV: tack så jätte mycket! 🙂
  kram

  1. Lena says:

   Varsågod =)

 3. leila says:

  jag har inte kunnat ha ff på jättelänge..sidan bara stängs ner helt plötsligt. synd för jag gillar ff bäst. nu använder jag chrome.

  1. Lena says:

   Ja nåt skumt är det, men i mitt fall lutar det åt ett nytt grafikkort, tyvärr…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *