Skip to content

Micro – tema till blogg.se

Micro är en 1-kolumns ”microblogg” med jquery-navigering. Trots att den bara har en kolumn så finns det gott om utrymmer för text och länkar, dels i top-menyn men också nere i footer (500px hög). Alla bilder ligger länkade till imageshack (dock finns originalbilderna med i mappen) så du behöver bara kopiera in stil- respektive kodmallar och temat är i full funktion. Jag vill dock påminna om att detta är ett link-ware-set vilket betyder att du måste länka tillbaka till denna sida. För installation och information angående byte av kodmallar – var god läs i länken http://kaxigt.com/designa-din-bloggse-enkel-steg-for-steg-guide/. Jag hoppas att du tycker temat!

Print screen

microdump

Print Jquery-meny

microdump-menu

downloadicon

Liknande poster:

Published inBlogg.se-teman

31 Comments

 1. cc cc

  Tack så himla mycket för den här designen!
  Gillar den verkligen!
  Jag skrev ett inlägg och länkade tillbaka till den här sidan.
  Hur mkt är det okej att man ändrar i den? :)

  • Lena Lena

   Hej!
   Du kan ändra lite så det passar till bilder, länkar osv. Jag vill INTE att man ändrar hela designen, då finns det andra mallar att använda.
   mvh/Lena

 2. henrik henrik

  hej satt och pilla lite men hitta inte vad som bestämmer att mitten partiet är vitt hade velat göra det någon nyans gråare.
  sökte igenom alla coder efter #ffffff men hitta det inte =S

  • Lena Lena

   Hej!
   Det är ett tag sedan jag gjorde layouten så det vita kan mycket väl vara en bild. Kika efter entrybody .
   mvh/Lena

  • cc cc

   Jag hittade! titta på avsnittet som heter wrapper!

 3. Anki Anki

  Hej!
  Är det ok att låna bilden på den header till min blogg i wordpress om jag länkar till den? Den är otroligt fin:)

  Anki

  • Lena Lena

   Det är ok!

 4. Marika Marika

  lånar denna design!

  • Lena Lena

   Gör så!

 5. Hej! Jag lånar den här designen, men det jag undrar över är vart jag ändrar det som står i boxen längst ner? Lite grann om mig och länkarna?

  Mvh Malin

  • Lena Lena

   Hej!

   Du öppnar kodmallarna och skrollar ned till footer.

 6. Tjena! Det går inte att kommentera min blogg. När man ska skicka kommentaren kommer det fram ”Hoppsan! Google Chrome hittade inte publishme.seindex.bd”

  • Lena Lena

   Det har visst varit problem med kommentarfunktionen. Kopiera in blogg.se:s koder igen.

   • Hej Lena, har nu börjat använda denna design som jag tycker är snygg. Har dock 2 problem, 1. När man lägger in bilder i inläggen så hoppar allt text under längst till vänster i inläggsfönstret, ser inte så bra ut. 2. Det går inte att kommentera inläggen.
    Vad göra?

    • Lena Lena

     Hej!
     Nu vet jag inte vad du menar med att texten hamnar nedanför men alla bilder är kodade som blockelement för att få texten att ligga tillsammans och på samma rad. Detta har att göra med att alla bloggare inte har samma storlek på sina bilder och man kan inte dynamiskt ställa in detta med php i blogg.se som man kan göra i t ex WordPress. Därför kommer all text att hamna under bilderna.

     Sedan går det att kommentera inläggen, jag testade nyss =)

     mvh/Lena

     • Hej! Det fungerar inte att kommentera för mig heller, det kommer fram samma text som för Joakim. Förstod inte riktigt vad du menade med att kopiera in blogg.se:s koder igen, kopierade i alla fall in kommentarkoderna från den ordninarie blogg.se mallen men detta hjälpte inte heller, vet dock inte om jag kopierat över dem på fel ställe.

      • Lena Lena

       Hej!

       Jag vet inte vad det är som händer. Om du har kopierat in blogg.ses koder (vilka är desamma som finns i temat) och det ändå inte fungerar så kontrollera att du har lagt dem där de ska. Temat är testat innan jag la upp det men det kan mycket väl vara så att blogg.se har ändrat i sina koder. Just nu kan jag inte hjälpa till – tyvärr. Framöver ska jag testa om temat. mvh/Lena

 7. Tack för denna underbara design.
  Hittade ett ”litet” fel i denna dock.
  – klickar man på menyn som kommer ut länkas man till en error page, detta löste jag genom att ändra till (a href=”nogo” => a href=”#”)

  Tack!

  • Lena Lena

   Hej!
   Det är inget fel eftersom det inte är länkat till någon sida. Ägaren till bloggen väljer ju hur denna vill ha sina länkar =)

   mvh/Lena

 8. Heejsan!
  Jag vill gärna lära mig hur och vart jag kan göra en EGEN design med koder och sånt och sedan använda. men jag vet inte hur man gör? jag har fått hjälp innan att göra en snabb design med header och allt men vart ska man klistra in allt då?

  För kontakt på min blogg: hopekandee@live.se

 9. hur lägger man in temat när man har laddat ner de ?

  • Lena Lena

   Det finns en utförlig guide om detta bland länkarna.
   mvh/Lena

 10. Den funkar inte juh :(

  • Lena Lena

   VAD är det som inte fungerar?

 11. Kan inte någon skicka själva koden till mig. De funkar inte att ladda ner hos mig ! Jag vill verkligen ha den :(

  Snälla :(

  Tack påföhand!

  • Lena Lena

   Jag har skickat länken.

 12. Amanda Amanda

  Hej!
  hur byter man headern?
  btw skit snyggt tema

  • Lena Lena

   Hej, om du menar själva bilden så är det bara att byta bild. Du kan kopiera över den gamla, men för att den ska synas så måste du spara om den eftersom just originalbilden i header har en specifik kod hos imageshack.us.

   mvh/Lena

 13. Hej! Norpade detta temat för jag tyckte det var så fint. Satt och pillade lite och ändrade färgerna samt header, men när jag ändrat färg på search-baren så försvann den helt! Vad kan ha gått fel? Den syns när jag trycker på ”förhandsgranska” men när jag väl sparat så är den väck. Hoppas du har tid att hjälpa mig. :)
  Tack för fina teman!

  • Lena Lena

   Hej, sidan är troligen cashad. Rensa kakorna så syns sökfunktionen, jag ser den när jag kollar. Tack för att du gillar mina teman =) Sedan, kika hur din bakgrund ser ut. Jag mailar dig en dump.

   mvh/Lena

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *