Skip to content

Mer kärlek på nätet!

Med hänvisning till förra årets bloggkärleksvecka uppmanar Magnus Bråth oss att återigen våga visa kärlek på webben – och jag kan inget annat än att hålla med =)

Magnus skriver så här: ”Idén är enkel, vi ska sprida lite kärlek med våra bloggar och vi ska göra det genom att blogga om någon vi gillar.

Jag har flera som jag gillar, men det är särskilt en person som jag vill framhålla så här är min ”lista”:

 1. Peter Nilsson som driver bloggarna ztrixq.se och WPXL. Peter skriver mycket bra och informativa inlägg för oss som bloggar. Höjdarbloggar! Att han sedan gillar WordPress är ju inte helt fel.
 2. BloggkollektivetITbloggar – resten av mina kollegor i BloggkollektivetITbloggar. Ni är fantastiskt duktiga och driftiga i det ni skriver om!
 3. Åke Järvklo som driver sajten jarvklo.se. Du har alltid varit en otroligt inspirerande person när det handlar om diskussioner kring utvecklingen av olika applikationsspråk. Vår vänskap firar snart 10 år. Tänk vad tiden går.
 4. Mimo som har bloggen Mimos Blogg– vi har också känt varandra under många, och ibland långa år. Du är så duktig på datasäkerhet när det handlar om virus och andra otyg – jag kan inte säga det tillräckligt många gånger! Go Girl!
 5. Lars Gunther aka ITPastorn som bland annat bloggar om webbutveckling och programmering i bloggen keryx.se. TACK för att du trodde så mycket på mig och min kunskap att du ville ha mig med ”de stora grabbarna” i planeringen av framtidens gymnasiala webbutveckling. Jag är hedrad!
 6. Robert Nyman som skriver i bloggen Robert’s Talk. Robert rankas högt upp på Sveriges 100-lista vad gäller mjukvaruutvecklare. Han är en klippa på Javascript, till det mycket god vän som jag har haft förmånen att få lära känna för flera år sedan.

Självfallet finns det otaliga fler som borde få vara med på listan – men det kommer ju förhoppningsvis en bloggkärleksvecka även nästa år, eller som Magnus Bråth uttrycker det: ”Det finns förstås inget som hindrar att du passa på och lyfter personer på nätet som du verkligen gillar även när det inte är bloggkärleksvecka, kärlek kan man aldrig få nog av.

Så vad väntar DU på? Gör som jag – grabba en ”kärleksknapp” hos Magnus och visa lite lite kärlek du också =)

Liknande poster:

Published inBloggat

2 Comments

 1. Tack snälla :)

  Tiden går fort när man har roligt :)

  • Lena Lena

   Hej Åke!
   Ja kan du tänka dig vad tiden går. Jag tänker på när vi träffades i begynnelsen för html-sidan som inte längre existerar (vad jag vet). Men tag åt dig äran, vi har haft många givande samtal. Jag hoppas att det blir minst lika många i framtiden också =)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *