Måste ta en liten paus

Just nu håller jag på att avsluta ett examensarbete och jag ska även påbörja mitt sista examensarbete i form av en forskningsförberedande uppsats som jag förhoppnings kan använda som underlag när (om?) jag ska söka forskningsanslag för att kunna doktorera. Som ni säkert förstår kan jag då inte skriva så många guider eller inlägg. Dock ska jag fortsätta att vara med i EFIT och publicera bilderna därifrån. Måhända att det blir lite tid mellan allt läsande och skrivande och då kommer jag garanterat att blogga eller skriva om något spännande. Till vi ses igen – må så gott!

Liknande poster:

0 Comments Add yours

  1. Monica says:

    Förstår mycket väl att du måste lägga fokus på det examensarbetet. Lycka till!

  2. leila says:

    lycka till med ditt examensarbete. /kramis leila

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *