Layoutverkstad hos kaxigt.com

on

Du som snabbt vill ha en validerad hemsida XHTML 1.0 Transitional med färdig grafik ska läsa detta. Min layoutverkstad ger Dig layouter (för närvarande bara en tre kolumners men fler är på gång) och över 100 grafiska bilder att använda. Du har möjlighet att välja bakgrundsbild, layoutbild (faux column), footer (med eller utan ikon), bilder till listan och bild till roll over link. Bild till header, hela menyer (navigeringar) och annat smått och gott kommer också inom kort. Allt är gratis att ladda ned – det enda jag vill är att du ger mig credit och länkar tillbaka till http://kaxigt.com/layoutverkstad/ så fler hittar hit. Eventuella frågor skickas via kontaktformuläret. Försök att formulera din fråga så tydligt som möjligt.

Varsågod!

Liknande poster:

3 Comments Add yours

 1. Micke says:

  Jag såg frågan hos Monica.. jag skrev om min sida lite igår för nått plugin behövs inte längre.

  http://www.kludd.se/wp/tips-trix/gravatarer-i-wp/

  Ska ta en titt på Verkstan med 🙂

  “nått plugin behövs inte längre”…hmmm….det är ju en sanning med modifikation. Jag var inne och kikade hos dig och ditt tips, det bev en konflikt och fungerade inte. Men jag löste det i alla fall =)
 2. Monica says:

  Nu har du ändrat sen jag var här sist – snyggt som vanligt.

  Ha en fin fortsättning på Påsken!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *