2 Comments Add yours

  1. Åsa G says:

    Så tjusig din hemsida har blivit – ja, det har den alltid varit – och jag gillar verkligen dina artiklar och layouter. Hoppas att allt är bra med dig och att du och familjen får en riktigt God Jul. Jag har lite dåligt samvete för att jag inte hunnit med allt jag skulle (skulle bla skriva en sak till dig) men tiden har inte räckt till och jag ligger långt efter i min planering, men får jag ett par veckor till på mig så lär jag bli klar till jul *hihi* Ha det nu så gott!

  2. Bra sida! Jag tror att ett basic wordpress theme skulle vara omtyckt. Ett som är rensat från onödiga funktioner och med en väldigt lättläst CSS.

    Hej Niklas. Ja jag kommer att göra ett sådant för även Spot är enkel i sin css så är den desto mer avancerad i phpkoderna eftersom jag bland annat använder mig av querystrings, arrays och custom field – i mängder 🙂 Det är en myt att en lång fet stilmall ger en mer avancerad layout, läs gärna checklista för webbstandarder (av Russ).

    mvh/Lena

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *