Lägg till egna snabbknappar i quicktags.js

Att lägga till egna snabbknappar i WordPress är egentligen inget svårt. Visste du att du tillsammans med css och quicktags.js kan skapa divblock som genereras med ett enda klick? Ett exempel på det kan vara att göra ett divblock till dina kommentarsvar som du sedan formaterar med css. Andra exempel på snabbknappar kan vara target-attribut eller andra css-specifika attribut. Följ med i min nya guide om hur man kan skapa egna quicktags till administartionspanelen.

Läs även andra bloggares åsikter om

Liknande poster:

2 Comments Add yours

 1. Mimo says:

  Detta slöar inte upp wp alls, mao “en bra att ha-sak”

 2. Mimo says:

  Hej hopp Lena!

  Quick tags använder jag mig av, posta länken till ett mycket användbart plugin som gör jobbet ännu lättare.
  AddQuicktag:
  http://bueltge.de/wp-addquicktags-de-plugin/120/

  Använder bla quick tags för att kunna svara på kommentarer – min egen gravatar och min kommentar läggs in inom en tidigare postad kommentar.

  På ett nytt projekt har jag lagt in en hel del quick tags för span-klasser för specialdesignad stil som används ofta, t ex ingresser, bildtexter o dyl.

  Ha det gott!

  Hej Mimo, det där pluginet såg jag för ett bra tag sedan, och glömde bort det. Kanon att slippa pilla själv, å andra sidan, för många plugin slöar också ned siten men jag tror banne mig att jag ska testa det. Tack för länken!
  Kram/Lena

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *