Körslaget – ett begynnande sjöslag även backstage?

on

Jag brukar titta på körslaget för jag gillar det programmet. Årets körer är bra mycket bättre än förra säsongens. Men de har ett överläge, de vet ju vad som krävs för jag tror knappast att någon av deltagarna har undgått förra säsongen. Samtidigt har de säkert press på sig att utveckla och öka kvalitén. Än så länge har jag ingen preciserad favorit men Nanne med sin kör är absolut ett hett ämne, denna underbara härliga kvinna. Tyvärr så tycks det ha uppkommit ett slag mellan körledarna bakom kulisserna, i alla fall om man ska tro Aftonbladet idag. Uppenbarligen är Robert Wells en nagel i ögat för somliga som menar att han vinner röster enbart på hans kändisskap samtidigt som han ska ha den mesta erfarenheten. Detta ska vara till hans fördel då han dessutom menas vara ansiktet för hela programmet. Nu vet jag ju inte hur mycket sanning som ligger i uttalandet från körmedlemmarna, bland annat i Team Lagaylia, men jag tycker nog att det verkar lite småaktigt. Är medlemmarna dåliga förlorare borde kanske dessa ha tänkt sig för innan de ställde upp! Nu är det ju körerna som tävlar, och javisst – visst har det att göra hur pass kunnig körledaren är, konstigt vore det väl annars, men till syvendes och sist är det kören som framför repertoaren, inte ledaren. Vi får heller inte glömma att det är just körledaren som får ta kritik om det går dåligt, inte kören. Robert Wells har ett kunnande, och jag skulle bli grymt besviken om han inte använde sig av det.

Något mer som tydligen sticker de andra i ögonen är att han “ser om” sin kör på många vis:
– Jag är rutinerad på att ta hand om folk. Det enda som är lite ”krig” här bakom är hur vi dukar upp maten. Så här gör jag när jag åker på turné. Bra personal – bra framförande, du kan inte snåla“, säger Robert Wells och pekar mot ett uppdukat långbord.

“– Någon trodde att TV4 bekostade det, i helvete, det gör jag själv! Vi köpte dukar, tog kandelabrar hemifrån, tjacka ljus, frukt, allting. Nu ska vi brassa på med snittar och lite grejer, det kommer lite exklusivt.”
[Källa:Aftonbladet 2009-01-03]

Kanske att det är den svenska kungliga avundsjukan som talar om de andra får bekosta sin mat själv och äta på papperstallrikar?

Daniel Craig – mannen med det gåtfulla ansiktet

I en av posterna skrev jag ju att jag trodde att jag skulle drömma om honom efter att ha sett Casino Royale – eller om det var Quantum of Solace? Skit samma, det har jag i alla fall inte gjort *s*. Faktum är att jag inte har drömt om något alls, inte vad jag kan minnas, och några dagdrömmar är det inte tal om. Nu har jag fjorton dagars skrivarbete framför mig så vi får väl se hur mycket jag hinner med att skriva här i bloggen.

Liknande poster:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *