Konvertera template till blogg.se

on

Tack vare efterfrågan har jag lagt upp en ny guide om hur man bygger och/eller konverterar ett färdigt template till att bli ett tema till Blogg.se. Det är en pedagogisk guide i sju enkla och utförliga steg om hur lätt det egentligen är att göra sig ett eget tema. Du hittar guiden i länken http://kaxigt.com/bygg-ditt-eget-tema-steg-for-steg-guide/.

Liknande poster:

2 Comments Add yours

 1. Sara says:

  Vilket fantastiskt jobb du har gjort med den här sidan – underbart!
  Massa beröm till dig!!!!

  TACK! Nu blev jag glad =)
 2. Monica says:

  Jag hjälper min dotter ibland med hennes blogg.se. Dina tips är alltid välkomna.

  Jag hoppas jag får mer tid att fixa lite både med hennes och min design i vinter.

  Ha en trevlig helg i solen!

  Hej, och tackar så mycket. Jag har fixat en blogg.se åt min dotter också men hon är inte så bloggig av sig – än. Sol? Var då????

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *