Kaxigt tar time out!

Jag har beslutat mig för att ta en time out med bloggandet på obestämd tid – hur länge vet jag inte. Det kan röra sig om några dagar upp till veckor och månader beroende på hur framtiden kommer att se ut. Livet snurrar bra mycket fortare än vad jag hinner med just nu så jag måste sätta ned andra foten och stanna upp ett tag, av flera skäl. Först och främst har jag mitt företag Decorama Design & Layout som jag vill lägga 100% fokus på. Sedan ska kaxigt.com få sig en ny design. Mina studier kräver att jag koncentrerar mig på dem, sedan har jag naturligtvis CCC24 att planera inför. På det personliga planet ska jag bland annat bli mormor – beräknat om 10 dagar – men det är en massa annat också. Mitt i allt detta virrvarr måste jag ta ett beslut om hur jag vill att mitt liv ska se ut och vara. Nu är det närmast att liknas vid en konstgjord andning. Så för att kunna ta ett (rätt) beslut är jag tvungen att ta ställning till vad som är viktigast för mig och mitt liv. Det är möjligt att det dyker upp en bloggpost lite då och då – men de blir inte lika frekventa som den senaste tiden. Jag hoppas att ni har överseende med detta – mitt liv är trots allt viktigast! Jag rekommenderar alla att följa bloggkollektivetitbloggar.se. På återseende =)

Liknande poster:

4 Comments Add yours

 1. Mikael says:

  Hoppas vi ses snart! Lycka till med allt du företar dig.

  1. Lena says:

   Hej Mikael!
   Ja vi kommer säkert att ses, jag försvinner ju inte helt =) Kommer säkert att skriva nåt inlägg i kollektivet under ccc24.

   Tack för dina uppmuntrade ord!

 2. Marianne says:

  Det gör du med all rätt!
  Take care…!

  1. Lena says:

   Hej!
   Ja jag måste tänka lite på mig själv också =) Take care du med!

   Tack för din kommentar!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *