Skip to content

Kaxigt genom tiden

I samband med att jag annonserade att ny design är på G så fick jag en fråga om jag inte hade mina gamla designer kvar. Tyvärr så är det flesta kastade, men…jag hittade i alla fall några stycken, en del på Wayback Machine (dock med dålig kvalité) och vissa som jag tydligen hade sparat i html-format. Designen är inte helt komplett på vissa teman och det beror på att de är sparade i html-format där några bilder har blivit kastade, så det är lite si och så med presentationen. Givetvis så finns det en hel drös med olika temadesigner som tyvärr är borta – snyggare också vill jag mena. Men håll i alla fall till godo och förfasas gärna för det gör jag. De flesta är riktigt ruggigt anskrämliga och fula =) Här är kaxigt.com genom tiden från och med 2001.

Kaxigt.com – 2001

Kaxigt.com – 2002/03

Kaxigt.com – 2003/04. Här saknas det bild i header.

Kaxigt.com – 2003/04. Herregud! VAD är det för bilder jag har lagt in i header och footer???

Kaxigt.com – 2004. Från och med nu började min design att förändra sig

Kaxigt.com – 2004/05. Saknas roterande bild i header.

Kaxigt.com – 2007. Saknas bild uppe i sidonavigeringen.

Kaxigt.com – 2007. Här trilskas bg-navigeringen.

Kaxigt.com – 2007. Listad på nätet (ett favorittema)

Kaxigt.com – 2008. Fullwidth.

Kaxigt.com – 2008. Listad på nätet

Kaxigt.com – 2008

Kaxigt.com – 2009. Listad på nätet.

Liknande poster:

Published inDesign

2 Comments

 1. Ååh roligt roligt! Har verkligen hänt lite på 10år!

  Min favorit var dock inte med, brun med en stor blå header med moln i. Borde varit mellan 2008 och 2009 du hade den.

  Fast den kanske inte hade varit en favorit idag vet man ju inte :)

  • Lena Lena

   Hej Micke!
   Jo man får ju hoppas att det har gått framåt =) Dock är de bästa temadesignerna kastade. Jag hade några till som blev listade på nätet. Det stämmer! Just den designen du tyckte om (magazine style) gillade jag också 2008, så jag gjorde om den till ett gratistema till WordPress. Man kan ladda ned det under länken http://kaxigt.com/spot-ett-wordpresstema-i-magazine-style/.

   Tack för att du kommenterade!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *