Skip to content

kaxigt.com inspirerar till FreeStyle WordPress Theme

Det verkar inte mindre än att min nuvarande design & layout har inspirerat somliga till att göra ett liknande gratistema till WordPress. Och temat är snyggt så lite stolt känner jag mig trots allt. Egentligen är det inget att orda om, strukturen på min layout är inte på något vis patentskyddad, liknande koder och utformanden förekommer på hela webben. Designen då – tja, idén är ju påfallande lik i vissa avseenden. Fast när jag sedan läser bland kommentarerna så blir jag genast konfunderad. En person menade att Temat liknande One Room – vilket jag inte kan hålla med om. kaxweb2Det skulle ju i så fall betyda att mitt tema också är inspirerat av deras layout. Jag har mina ”mallar” som jag byter, kombinerar, och utvecklar. Den här layouten har några år på nacken och är faktiskt densamma som den på bilden till vänster, fast med ny grafik och centrerad.

Trevligt är att teamet bakom FreeStyle WordPress Theme i alla fall erkände att de hade hämtat idén härifrån.
free-style-preview

Liknande poster:

Published inDesign

3 Comments

 1. Hej! Jag kan förstå varför andra blir inspirerade av din blogg. Själv gillar jag designen på kaxigt.com. Väldigt snyggt och orginellt.

 2. leila leila

  Kul att man kan inspirera andra och att de står för att man gjort det. Ha en bra dag idag. kram

  Ja visst är det :) Ha en bra dag du med!
 3. Matt @ DVQ Matt @ DVQ

  Just thought I would say thanks for the great design you have that inspired my FreeStyle theme. :)

  You are welcome =)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *