Jag längtar till våren – gör du?

on

Februari är årets värsta månad – alla kategorier. Det är som kallast och har vi oturen så finns det mängder med snö. Jag är ingen fan av snö. Förvisso får det gärna snöa i mitten av december och ligga till trettondagen, men sen vill jag ha den väck! Nej – jag är faktiskt så egoistisk att jag inte tänker på alla barn som gillar snö. Jag tänker på mig själv, på all snö som följer med in i lägenheten, på halkan, och det hemska knarrandet som uppkommer när man går i snö. Nä fy för snö! Nu vill jag har vår, jag vill ha ljus, och jag vill ha värme. Än så länge verkar vi tyvärr få vänta ett tag på våren. Vad vore då inte bättre än att kunna få njuta av några vackra vårbilder och drömma sig bort en stund?

Maticgolob

Sesjusz

Roderich

m-ika

Tomas Sereda

Tatyana

RealityDream

Frode Wendelbo

Mika Sjöman

Jean-Marc Champeval

Liknande poster:

4 Comments Add yours

 1. Anneli H says:

  Hej Lena,

  Vill bara tacka för en superbra sida med riktigt bra förklaringar som hjälpte mig att fixa en del på min blogg. Lägger en länk till din sida på min blogg.

  Önskar dig en bra dag!
  🙂 Anneli

  1. Lena says:

   Hej!
   Vad KUL att jag har kunnat hjälpa dig =)
   Tack för att du kommenterade!

 2. Pelle says:

  Hej Lena!
  VIlle bara kika in och berätta att Kaxigt är publicerad på Bloggliv.

  Mvh Pelle

  1. Lena says:

   Hej!
   Nej men oj vad kul! Tack =) Känner mig hedrad.
   mvh/Lena

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *