Inte för att jag håller koll…

…på vad som händer kring min hemsida, men det händer ibland att jag faktiskt kollar mina loggar. Självklart har jag mitt konto hos min vän Susanne – det vill säga susnet.se/tjanster och jag rekommenderar varmt hennes tjänst som dessutom är helt kostnadsfri utan reklam. Men nu var det inte om susnet jag skulle skriva utan mina loggar. Idag upptäckte att en länk som jag tyckte verkade spännande och när jag följde den så hamnade jag på en kinesisk, eller om det är en japansk, css show case sida för web 2.0 sajter och hoppla – där låg en gammal layout att beskåda. Jag ska inte påstå att jag är speciellt fåfäng, men visst blir man glad. Kanske att jag ska kika lite oftare i loggarna?

Liknande poster:

0 Comments Add yours

  1. leila says:

    hej, klart du blir glad 🙂 skulle jag med bli. jag ska nog kika i mina loggar, har jag inte tänkt på att man kan göra/leila

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *