Igår vaccinerade jag mig mot svininfluensan

on

Ja, jag tog beslutet efter mycket funderande och kom fram till att det var värt det. Sticket kändes knappast, dock började armen att ömma en timme efteråt (senare bar jag upp en låda på vinden och slog i armen – typiskt!). Det känns i armen, den ömmar. Ytterligare några timmar senare fick jag huvudvärk – men det är högst osäkert om jag vill relatera den till sprutan. Natten sov jag lugnt, fast idag känns det som om min temp har stigit. Jag har förvisso inte någon hög feber (har inte brytt mig om att kolla för det gör mig inte friskare) emellertid så är huvudet fortfarande tungt och kinderna hettar en smula. Vi får se om det blir värre. Ska jag i så fall skylla det på ett bra immunförsvar (för det är ju faktiskt det som det handlar om)?

Liknande poster:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *