Himmel å Helvete – nu har jag sett allt!

GLÖM det där med tillgänglighet, glöm användbarhet, glöm standardiserad kodning. Välkommen tillbaka till 80-talet!

Jag var nyss inne på Pusha.se och snurrade och hamnade på en fullkomligt galen hemsida. Ja det är så jag knappast tror att det är sant – ändå lever vi numer på 2000-talet. Uppenbarligen så har inte alla hemsidemakare fattat detta – än mindre att validera och skriva rena html-koder. Maken till hemsida får man leta efter, jag finner inga ord, och jag som trodde att jag hade sett allt. Men icke! Beskåda gärna eländet. Samtidigt så efterlyser jag en tävling; vilken hemsida vinner Hall of Shame? Lämna gärna förslag.

Liknande poster:

4 Comments Add yours

 1. Philip Holm says:

  Haha, shit. Inte sett en sådan sida sen animerade .gif’s-tiden, vad jag trodde var helt utdött vid det här laget ;/

 2. leila says:

  vilken vidrig sida. den skulle jag stänga ner direkt. klarar inte av såna sidor. kram på dig /leila

  Ja jag höll på att slå baklänges… kram själver 😉
 3. Peter says:

  Jag kan inte annat än att hålla med dig. Det var en av de värsta sidorna jag sett på länge..

  Ja det är så man ryyyyyser….
 4. ox says:

  Cp-t som har sidan är en sinnessjuk nazist, det framgick snabbt. Klart att ett sånt offer har en ful design.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *