Helkroppsmassage och vaniljglögg

amoreglogg Idag har jag varit på Spa och fått en helkroppsmassage. Det var ljuvligt och jag undrar varför jag inte fått ändan ur vagnen tidigare. Det här var en födelsedagspresent jag fick av min dotter för snart två år sedan. Som tur var hade jag två år på mig att utnyttja presentkortet och nu tyckte jag att det var dags! Enda nackdelen var kylan, det drog i lokalernas smårum så jag frös som attan, men 45 minuters lång massage satte fart på blodomloppet och jag kände mig på topp igen. När jag ändå var ute så passade jag på att köpa vykort och frimärken, jag har nämligen gått med i communityn Postcrossing där man skickar riktiga vykort till varandra. Jag valde två typiskt svenska julkort eftersom helgen stundar för dörren. Ett av korten ska till Moskva och det andra till Ontario Kanada, och jag har aldrig tidigare träffat personerna. Fast det är ju lite av tjusningen tycker jag. Vill man så skriver man ut sin hemadress på kortet man skickar – det är dock inget krav eftersom alla avsändare får en särskild kod till den som man ska skicka till. Hur som helst, det verkar trevligt.

Dufvenkrooks Amore Vaniljglögg – Kryddad med äkta vaniljstång och spetsad med vaniljvodka

En ny bekantskap som jag glott snett på under en längre tid. Karaktär: Ljus, gyllengul färg. Stor doft med tydlig karaktär av vanilj, inslag av pomerans, citrus, kardemumma och torkade frukter. Söt, eldig smak med tydlig vaniljkaraktär, inslag av torkad ingefära, citrus och kardemumma. Mycket sötma och fyllighet.

Tja, det kan ju inte bli värre än att sockret får tänderna att låsa sig fast i varandra så man får rycka ur dom. Skämt åsido, jag är annars ett fan av Blossa Glögg spetsat med rom för den är så himla god (men dyr), så ikväll blir det ett eller två glas vaniljglögg framför TV:n och en god bok.

Liknande poster:

3 Comments Add yours

 1. Monica says:

  Ett sånt presentkort skulle jag behöva nu och det skulle inte ligga orört en enda dag 😉

  Glöggen får inte vara för söt så jag hoppar nog den.

 2. leila says:

  ja du..två år är lång tid för ett presentkort att bli liggande men det var ju bra att du tog tag i det nu och tydligen så var det ju värt det 🙂 den där glöggen blev jag nyfiken på. ska nog prova tror jag. tack för tipset. kram kram

  1. Lena says:

   Den var bra söt ska du veta, men helt ok, fast inte som favoriten Blossa trestjärning med rom!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *