Heart – avancerat Tema till Blogg.se

Du som vill ha ett tema utöver det vanliga till blogg.se ska ta en titt på Heart. Det är en tvåkolumns layout med header och footer. Front.page är specialdesignat med positionerat block vid varje inlägg. I detta block finns tags, länk till kategori, antal kommentarer, antal trackbacks, postdatum och tid. Du kan INTE lägga in egna koder eller förändra något i divblocket för då förstör du layouten. Det är inte en kolumn utan ett speciellt positionerat block till varje post.

Kommentarerna har också fått en egen länk från varje inlägg. Alla bilder i inläggen är centrerade. I sidebar (höger kolumn) ligger alla länkar och blogg.se:s koder i speciella boxar. Vill du ha fler och lägga in fler länkar eller annat går det bra att kopiera dessa. Dock kan du INTE lägga in bilder som är större 230px om de ska få plats. Laddar du ned detta tema så vill jag att du länkar tillbaka hit.

heart_dump

downloadicon

Liknande poster:

18 Comments Add yours

 1. Amanda says:

  Hej!
  Jag har en testblogg där jag testar olika designer. Hittade hit och tycker du gör väldigt fina designer. Är det okej att jag laddar ner de till min testblogg utan att länka? Testbloggen publiceras självklart inte utan är endast för min egen skull. Ett sätt för mig att lära mig HTML. 🙂

  1. Lena says:

   Hej! Mina teman är linkware – alltså ska det alltid finnas med en länk tillbaka hit. Om du vill lära dig html finns det utmärkta guider i länkarna Lär dig html – tre lektioner samt Webbguider. Hälsningar Lena

 2. NeA says:

  Gör du personliga Gratis designer? eller kostar det pengar?

  1. Lena says:

   Hej!
   Jag gör inga personliga designer, vill du ha en egen personlig design får du anlita mig och då kostar det.

 3. mikaela says:

  Hej jag bara undrar hur man legger in temat på sin blogg så att den syns???

  1. Lena says:

   Hej!
   Du har en guide om detta i länkarna.

  2. Lena says:

   Hej!
   Du kopierar koderna från dokumenten till respektive sida.

 4. Anonym says:

  Hej jag är en 13 årig tjej som presis har borjat blogga på glogg.se och skulle vilja göra en egen design men vet inte hur jag ska göra

 5. allisballis says:

  och vart ska man sedan klistra in det?

  1. Lena says:

   När du markerar extract files så kommer det upp en “gardin” och du väljer att låta mappen zippas på exempelvis skrivbordet. Kanske att du har inställt så att allt alltid ska zippas upp i mappen downloads? Zippa upp filen och se var den hamnar vet jag =)

 6. allisballis says:

  på min dator sparas det som komprimerad mapp och går ej o använda, kan du förklara så att man förstår hur jag ska göra för o få det till bloggen? förstod ej de du skrev ovan.

  1. Lena says:

   Alla teman sparas i komprimerade mappar och måste därför extraheras, det vill säga zippas upp för att man ska komma åt filerna. Du ska alltså högerklicka på mappen och välja extract files.

 7. muki says:

  wwoooww här kan man hitta massor med inspiration

  tack

  1. Lena says:

   Vad trevligt! Det är liksom meningen =)

 8. Cajsa says:

  kostar de pengar att ladda ner de?

  1. Lena says:

   Nej de är gratis.

 9. Fanny says:

  Hejsan!
  För det första, jättefin sida! För det andra så undrar jag hur man får fram detta tema till bloggen sen när man har laddat ner det ? (:
  Ha det bra!

  1. Lena says:

   Hej, jag tror att jag la in filerna som html-dokument. Om du öppnar dokumentet i en texteditor och sparar om filen som .txt kan du sedan kopiera in hela sidan till blogg.se.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *